Home » Economisch Nieuws

Economisch Nieuws

Error Processing Feed: file_put_contents(): Only 0 of 51810 bytes written, possibly out of free disk space at /home/naamnl/domains/fasthelp.nl/public_html/wp-includes/SimplePie/Cache/File.php line 113
Error Processing Feed: /home/naamnl/domains/fasthelp.nl/public_html/wp-content/cache is not writeable. Make sure you've set the correct relative or absolute path, and that the location is server-writable. at /home/naamnl/domains/fasthelp.nl/public_html/wp-includes/class-simplepie.php line 1404
Pas na het passeren van de piek in de ziekenhuizen wil het kabinet maatregelen gaan versoepelen. Hoe is de situatie nu, aan de vooravond van een nieuw besluit in het Catshuis?
Posted: April 16, 2021, 3:33 pm
Geen straten vol Britten die hun laatste eer komen betuigen, maar een sobere uitvaartdienst met slechts dertig gasten. De uitvaart van prins Philip in de St. George’s Chapel op Windsor Castle liet zaterdag nog maar eens zien wat de coronacrisis met een land doet. Desondanks was er genoeg ceremonieel vertoon. Achter de muren van de onneembare vesting.
Posted: April 17, 2021, 4:17 pm
In het ziekenhuis neemt de drukte niet meer snel toe, maar het aantal gemelde besmettingen stijgt juist. Dagelijks krijgen bijna 110 duizend Nederlanders een vaccin toegediend. Wat zeggen de cijfers in het weekend waarin het kabinet opnieuw het stappenplan bekijkt?
Posted: April 17, 2021, 2:33 pm
Huawei had vrije toegang tot het mobiele netwerk van KPN. Dat blijkt uit een geheim rapport van Capgemini uit 2010 dat de Volkskrant in handen heeft. Het Chinese bedrijf kon onder meer meeluisteren bij leden van het kabinet en in een database met afgetapte lijnen.
Posted: April 17, 2021, 3:00 am
In een poging de enorme hoeveelheid kritiek te pareren heeft de regering-Biden laten weten toch meer dan 15 duizend vluchtelingen toe te laten – het historisch lage maximum van Trump.
Posted: April 17, 2021, 11:29 am
Christen-Unieleider Gert-Jan Segers trekt zich de kritiek aan die hem ten deel viel nadat hij in het Paasweekeinde bekendmaakte dat de ChristenUnie niet langer met VVD-leider Mark Rutte in een kabinet te willen zitten. ‘Ik wil niet genadeloos zijn.’
Posted: April 17, 2021, 9:43 am
Met haar boek werd Lale Gül het mikpunt van haat in de moslimgemeenschap. Oud-imam Yassin Elforkani, zelf ook vaak bedreigd, steunde haar meteen. Nu wil hij samen met haar het land in om over de islam te praten. Zij is sceptisch: ‘Wat denk je dat dit uithaalt?’
Posted: April 17, 2021, 3:00 am
Waar Nederland aanrommelt met spillagelijsten, hebben de Belgen een effectief systeem opgetuigd. Wie zich via internet aanmeldt, kan aan het eind van de dag per sms een uitnodiging krijgen.
Posted: April 16, 2021, 6:55 pm
Na alle tweets van jonge mannen over Sidney Smeets was er geen houden meer aan. Zijn positie als Tweede Kamerlid voor D66 was onhoudbaar, maar er is ook kritiek op de manier waarop Smeets als pedoseksueel wordt bestempeld.
Posted: April 16, 2021, 5:19 pm
Na 62 jaar draagt de laatste Castro het partijleiderschap over aan een nieuwe generatie. Daarmee komt een eind aan een historische periode. Wat hebben de Castro’s Cuba gebracht? Zijn revolutionaire dromen uitgekomen?
Posted: April 18, 2021, 2:00 pm