Home » Economisch Nieuws

Economisch Nieuws

Error Processing Feed: file_put_contents(): Only 0 of 47034 bytes written, possibly out of free disk space at /home/naamnl/domains/fasthelp.nl/public_html/wp-includes/SimplePie/Cache/File.php line 113
Error Processing Feed: /home/naamnl/domains/fasthelp.nl/public_html/wp-content/cache is not writeable. Make sure you've set the correct relative or absolute path, and that the location is server-writable. at /home/naamnl/domains/fasthelp.nl/public_html/wp-includes/class-simplepie.php line 1404
Van alle Natura 2000-gebieden kampen die in het Gelderse Winterswijk met de hoogste stikstofuitstoot. Toch kan juist hier de natuurliefhebber zijn hart ophalen, terwijl de boeren met angst naar de toekomst kijken.
Posted: October 14, 2019, 3:00 am
Een volstrekte buitenstaander wordt president van Tunesië. De rechtsgeleerde Kaïs Saïed won zondag volgens de exitpolls met zo'n 75 procent van de stemmen de verkiezingen.
Posted: October 13, 2019, 10:31 pm
Het schatrijke oliestaatje Qatar bouwt aan de slimste en meest duurzame wijk ter wereld. Waar bewoners hun kinderen lopend naar school kunnen brengen over watergekoelde trottoirs.
Posted: October 13, 2019, 5:54 pm
Ze voelen zich in de steek gelaten, zeggen de Koerdische Nederlanders die zaterdag in Den Haag demonstreerden. Maar daar kregen ze opvallend veel steun van Nederlanders van verschillende achtergronden.
Posted: October 13, 2019, 3:39 pm
Ooit waren ze de ideale leerschool voor latere radio-iconen als Edwin Evers en Gijs Staverman. Maar de tijd van de traditionele ziekenhuisomroepen is voorbij. In Hoogeveen blijven de vrijwilligers gedreven, ook nu er zelden nog verzoeknummertjes komen.
Posted: October 13, 2019, 3:30 pm
Gordon Sondland, een van de diplomaten die werd opgezadeld met de Oekraïense missie, lijkt te hebben geweten van een Amerikaanse tegenprestatie, maar moest dat van Trump ontkennen in een sms-conversatie met collega-diplomaten.
Posted: October 13, 2019, 6:20 am
De politie in Amsterdam heeft zaterdagochtend zeker 130 demonstranten van klimaatprotestbeweging Extinction Rebellion gearresteerd. De activisten blokkeerden de Blauwbrug in de hoofdstad. Rond half drie was de brug weer vrij.
Posted: October 12, 2019, 10:33 am
De Verenigde Staten en China zijn een wapenstilstand overeengekomen in hun handelsoorlog.
Posted: October 12, 2019, 9:08 am
De belangrijkste inheemse organisatie in Ecuador heeft vrijdag het aanbod van president Lenín Moreno om in gesprek te gaan, verworpen. Moreno hoopte zo het al dagen escalerende geweld in het land tegen te gaan.
Posted: October 12, 2019, 3:20 am
Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, neemt afscheid. Een gesprek over zijn grootste successen en mislukkingen (en waarom hij vooral Frans Timmermans zo graag op diens hoofd zoent).
Posted: October 12, 2019, 3:00 am